Onze score volgens onze klanten:

Secretariële ondersteuning

Telefoonservice

8,7

8,6

Wat zeggen onze klanten over ons?

Mariska van Schoonhoven | Eigenaar Ambuwerk Nederland

Geweldig team waar wij al jaren mee samenwerken. Toendertijd geadviseerd door een andere ondernemer, nooit spijt van gehad. Wat een aanvulling op ons team!

Rob Baumgardt| Baumgardt Strafcassatie Advocatuur

Professionele telefoonservice met goede service

Esther Kraaijenbrink | Eigenaar Bestel mijn boek ​

Call the office verlicht echt de stress én zorgt voor blije klanten. Ik heb tegenwoordig naast het vaste nummer ook mijn mobiel doorgeschakeld. Bellers worden netjes te woord gestaan, zodat ik tijdens verkoopgesprekken niet steeds op hoef te springen. Dat geeft echt enorm veel rust.
En als het dringend is weten de dames van CTO mij te bereiken via andere wegen, zij schatten dat feilloos in. Qua kosten valt het erg mee. Een klant kwijtraken omdat de concurrent wél de telefoon opnam is stukken duurder!

Sien Poll |De Beweegwinkel

Call the office zorgt ervoor dat ik kan focussen op mijn vak waardoor ik meer tijd en aandacht heb voor mijn klanten. Ze doen dit op vriendelijke en professionele wijze. Mijn klanten reageren positief op het feit dat het secretariaat ze helpt met het maken van afspraken en zorgt dat er zaken geregeld worden. Ze zien ook dat dit de kwaliteit van de behandeling ten goede komt.
Call the office ontzorgt mij door te regelen en mee te denken daarin.

Danny Wind | The Delphi Company

Heerlijk, als diegene die je telefoon voor je opneemt je ook werkelijk begrijpt en kent!

Iris Callaars | Dstress Beauty & Wellnes

Al jaren werken wij samen met het team van Call the Office. Het fijne aan de dames vind ik dat ze heel betrokken zijn bij ons bedrijf. Onze klanten zijn erg enthousiast hoe Call the Office ze te woord staat. Alleen maar pluspunten!!

Manon Gagic | Greenjump

Voor ons is het belangrijk dat klanten een iemand aan de telefoon krijgen als ze bellen en tegelijkertijd hechten we veel waarde aan onze vrijheid en de mogelijkheid om te werken waar & wanneer we willen. Call The Office geeft ons die vrijheid.
Even je kind van school halen of even gaan sporten tijdens werktijd, het kan gewoon zonder dat je klanten een voicemail krijgen. Call The Office houdt niet alleen bij wie er gebeld heeft, maar helpt ook veel van onze klanten al meteen met het juiste antwoord waardoor wij niet meer terug hoeven te bellen of mailen.
Ook zorgt Call The Office ervoor dat verkopers van advertenties en dergelijke ons mailen in plaats van dat wij ze aan de lijn krijgen, dit scheelt ons concreet tijd.
De medewerkers van Call The Office zijn vriendelijk, praktisch en denken zelf mee hoe ze klanten kunnen helpen. Ze werken zelfs deels in onze backoffice zodat ze weer een stuk meer service kunnen geven. Absolute aanrader als je vrijheid wil creëren en een goede klantenservice wilt behouden. 

Anke Nieboer | Eigenaar HR Wizard

Mijn bedrijf is aan het groeien en op geregelde basis moet er voor mij afspraken worden ingepland met klanten en prospects. Zelf ben ik niet zo’n goed agenda beheerder en tijdplanner. Het is voor mij een enorme opluchting dat ik dit heb uitbesteed. Nu focus ik met echt op de groei van mijn bedrijf en de dingen waar ik blij van word. 

Jos Huntjens | Huntjens Erfrecht & Vereffening

De tussenkomst van Call the Office heeft geleid tot de broodnodige professionalisering van mijn praktijk. Ook al ben ik maar een eenpitter met veel werk en (daardoor) weinig tijd voor het onderhouden van een behoorlijke communicatie, door tussenkomst van Cal the Office is dat probleem goeddeels onder controle. De meeste relaties hebben inmiddels de indruk dat mijn praktijk zich na een jaar al zo heeft uitgebreid dat ik een receptioniste/secretaresse in dienst heb genomen en dat is een groot compliment voor Call the Office.

Stephen Steijger | Optimaal Talent

Marina, Joyce en Sherien zijn zo betrokken en dat het net voelt alsof het onze eigen collega’s zijn. Ik word blij van jullie dienstverlening! Stephen Steijger, klant van het eerste uur sinds 2007!

Wouter Drijver | De Stelhoeve

Sinds 8 jaar zijn wij klant en zeer tevreden met de dienstverlening van Call the office! Ons recreatiebedrijf is door de jaren gegroeid en Call the office is meegegroeid. In veel gevallen is Call the office het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, het is dan ook prettig om te ervaren dat vragen van onze klanten netjes worden behandeld! 

Liesbeth van Leijen | Van Leijen Overheidsrecht

Call the office is voor mij de backup waar mijn bedrijf op kan drijven. Je staat er namelijk pas bij stil dat het zo belangrijk is, als je het niet meer hebt. Wij kiezen voor een persoonlijke en langdurige relatie met onze klanten. De dienstverlening van Call the office past daar dus helemaal bij, omdat zij onze klanten behandelen, zoals wij zelf zouden willen worden behandeld: persoonlijk, direct en eerlijk. Wij bevelen elke ondernemer dit bedrijf aan.

Ook starten met secretariele ondersteuning of telefoonservice?