Hoe werken jullie?

Wij werken op afstand, in ons eigen kantoor in Barendrecht. Contact hebben wij telefonisch, via Whatsapp en per email met onze relaties. Natuurlijk kan FaceTime of live contact ook. Graag zelfs! Dan zorgen wij een keer voor de koffie.

Wat is jullie opzegtermijn?

Wij hanteren een maand opzegtermijn. Daar zit natuurlijk een reden achter, net zoals jij graag weet waar je aan toe bent, willen wij dat ook weten. We plannen de grootte van ons team hierop in. Maar wij werken wel graag met een klik, dus als het echt niet klikt of werkt, dan kun je met een maand afscheid van ons nemen.

Proefperiode

Natuurlijk zou het fijn zijn als wij binnen een maand jou hebben kunnen overtuigen van ons kunnen. Maar om goed te kijken of wij een goede klik hebben, adviseren wij altijd een periode van minimaal drie maanden aan. Dat is lang genoeg om te zien of het voor beide partijen naar tevredenheid en prettig werkt. Tussendoor hebben we vaak genoeg contact met elkaar waarbij we gelijk kunnen evalueren of het allemaal lekker loopt.

Werkt het niet? Dan stoppen we! En dit kan vanuit beide partijen aangegeven worden.

Waarom werken jullie niet met pakketten?

Dat doen wij bewust. We werken graag transparant. Bijna WYSIWYG (What You See Is What You Get)... Bij een pakket is er altijd een vraag: "Wat gebeurd er met de uren die ik niet afneem?" Dat vinden wij een lastige vraag, want eigenlijk betekent dit dat wij jou iets zouden factureren waarvoor we geen werk af hebben geleverd. En daar houden wij niet van. Bij ons betaal je voor het werk dat je afneemt, niet meer en niet minder...

Ik heb alleen agenda planning nodig, kan dat ook?

Ja, dat kan ook. Bij ons neem je af wat je nodig hebt. Alleen agenda planning? Alleen telefoonservice? Of alleen het versturen van een mailing. Wij offreren graag een voorstel op maat.